siema. milosz 18 lat. hanka ogladam od samego poczarku czyli od 2007 roku. 1 raz widzielm go na tvn. pozdro dla wszystkich fanow hanka moody'ego
siema. milosz 18 lat. hanka ogladam od samego poczarku czyli od 2007 roku. 1 raz widzielm go na tvn. pozdro dla wszystkich fanow hanka moody'ego
Ha ale pierdolenie, jak coś to pytałem się czy można przeklinać i można
ale dobra też sobie popierdolę XD
Witam jestem Seba lat 21 oglądam serial jakoś od 6 miesięcy, pierwszy, drugi i trzeci sezon oglądałem po 4 razy XD i to tyle. pozdrawiam wszystkich xD
Hej mam na imię Paweł 39 lat, pozdrawiam fanów serialu.
Witam. Mateusz, wiek 20 lat zainteresowania NBA i NFL no i jedyny w swoim rodzaju serial Californication. Wszystkie sezony obejrzałem po parę razy. Od pierwszego odcinka rola David'a była dla mnie przedziwna i zaskakująca
Na bieżąco nowy sezon oglądam i jakoś to leci
Helloł Gajs, jestem Bartek, mam 18 lat, mieszkam w Radomiu, poraz pierwszy Californication zobaczylem na comedy central i juz po pierwszym odcinku wiedziałem, że to jest świetny serial, obejrzalem wszystkie sezony po 3 razy, jeden z najlepszych seriali jakie kiedy kolwiek widziałem
Yo, Peace!
witam na imię mam mariusz lat 36 , na stronie od jakiegoś czasu a serial oglądam od początku.pozdrawiam
Witam, mówią mi Rysiek, jestem zatwardziałym fanem Californication. Tak sobie myślę, dobrze byłoby zrobić jakiś zlot fanów tego zacnego serialu, wybaczcie jeśli takie zloty się odbywają, jeśli tak to nie mam o nich pojęcia. Salut ! "Richardddddd out !"
witam, Darek - Szczecin, lat sporo .
oglądam Hanka trochę chaotycznie czyli nie po kolei bo jak uda mi się na CC, UC czy innych kanałach ale zawsze chętnie nawet jak już widziałem odcinek kilka razy.
i byłem ciekawy jakie są opinie o serialu i oczywiście hanku - i znalazłem tę stronkę.
i trochę się zawiodłem. nie chcę aby ktoś się obraził (a znając życie tak będzie) to poczułem się jak na forum 'M jak miłość' czy czegoś podobnego (a propos - nigdy nie byłem na forum innego serialu czy filmu).
dyskusje o butach hanka (widzieliście nową sukienkę Hanki Mostowiak) czy co będzie w V sezonie (ciekawe czy Hanka Mostowiak wróci do serialu po zmartwychwstaniu) to tylko takie pierwsze moje wrażenia.
może naiwnie myślałem, że trafię na trochę głębsza (czytaj ciekawszą) dyskusje bo ten serial zasługuje na to.
przecież twórcom nie chodziło tylko o pokazanie luzaka który ma wszystko w d... i jedyne czym się zajmuje to picie, palenie i p... wszystkiego co spotka na swojej drodze.
(a propos 2 - ten serial podoba się nam facetom bo każdy marzy o takim życiu - no i to porsche...)
no to teraz mi się dostanie - ale może z tego wyjdzie jakaś ciekawa dyskusja.
pozdrówka
Musisz się zalogować, aby móc pisać.
Video embedded using Easy Video Embed plugin