Witam! jakie macie wrażenia po pierwszym odcinku? Myślicie że to kontynuacja tego co było czy zupełnie coś nowego ?
Jestem nowy miło mi Czepek
Witam! jakie macie wrażenia po pierwszym odcinku? Myślicie że to kontynuacja tego co było czy zupełnie coś nowego ?
Jestem nowy miło mi Czepek
Sorrki zapomniałem dodać że po pierwszym odcinku V serii
Jak dla mnie ciekawy odcinek, ale widać, że to początek czegoś nowego..
Trzeba trochę poczekać aż zobaczymy jak się wszystko rozkręci. Ale podoba mi się ten luźniejszy klimat podobny do pierwszych sezonów
Początek nowych problemów
Mam nadzieje ,że mimo wszystko jednak Hank o Karen znów będzie "walczy". Z reszta widać na trailerze ,ze znów się do niej kleił i podbijał.
5 sezon to faktycznie krok w lekko innym kierunku ale to za co wszyscy kochamy californication wciaz pozostaje niezmienione. czyli klimat calego serialu
Witam,
czy pomoże ktoś i podrzuci mi namiar do piosenki, która kończy trzeci odcinek piątej serii?
Nie ma w temacie z muzyką jeszcze nic z piątej serii a ta nuta bardzo przypadła mi do gustu
Wszystko jest na naszym Fejsbuku, postaramy się uzupełnić dział muzyczny na stronie. Piosenka, której szukasz - http://www.youtube.com/watch?v=tsWCSvVXHv4
dzięki wielkie
W takim razie podbijam na fejs i będę miał wówczas dostęp do wszystkiego jak piszesz
Musisz się zalogować, aby móc pisać.
Video embedded using Easy Video Embed plugin